Події

Житомирські поліцейські знищили наркотики вартістю понад 1 мільйон гривень

12 August 2016, 09:15

Канабіс, макова соломка, а також рослин маку й конопель було знищено поліцейськими Житомирської області після розгляду судами відповідних проваджень.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області

«Усі ці наркотичні засоби та сировина були речовими доказами у кримінальних провадженнях, за якими вже прийняті судові рішення. За цінами чорного ринку їх загальна вартість складає 1 мільйон гривень, однак справжня ціна вимірюється збереженими людськими здоров’ям та життям. Як повідомив начальник 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Олексій Душейко, всі наркотичні засоби, що підлягають знищенню, були вилучені у кримінальних провадженнях упродовж 2014-2015 років у жителів Житомирщини. Наркотичні засоби та приладдя для їх виготовлення були знищені у присутності спеціально створеної комісії, до складу якої увійшли працівники ГУНП та УСБУ», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, житель с. Романівки Брусилівського району Житомирської області виростив біля будинку плантацію коноплі. Поліцейські допомогли місцевому жителю зібрати врожай.

Фото ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі