Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області Mercedes насмерть збив дівчину на пішохідному переході

12 August 2016, 11:41

11 серпня о 22.40 на 226-му кілометрі автодороги Київ-Чоп, поблизу села Гали Новоград-Волинського району Житомирської області, сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула молода жінка.

Про це повідомляє сайт ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Встановлено, що водій автомобіля Mercedes Sprinter, 25-річний житель Київської області, рухаючись у напрямку м. Рівного, здійснив наїзд на пішохода, 24-річну жительку м. Новограда-Волинського, яка перетинала проїзну частину по пішохідному переходу. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці», - інформує поліція.

Обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція просить водіїв виявляти пильність до пішоходів і надавати їм перевагу в русі, а пішоходів - пам’ятати про те, що миттєво зупинити автомобіль неможливо, та у темну пору доби використовувати світлоповертаючі елементи на одязі, аби здалеку бути помітними на дорозі.

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня 2016 року в Житомирському районі Volvo збив трьох пішоходів: 55-річна жінка загинула на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі