Події

Житомирські копи врятували 24-річну дівчину від самогубства

13 August 2016, 13:06

У Житомирі 11 серпня 24-річна дівчина пішла з дому і не повернулась. Наступного дня патрульні поліцейські розшукали дівчину на залізничному вокзалі, де вона збиралась стрибнути під потяг.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомляє патрульна поліція Житомира.

«12 серпня, близко 14-ої години, патрульні отримали орієнтування відносно того, що дівчина, 24-х років, пішла з дому ввечері  11-го числа і не повернулася. Мати дівчини хвилювалася за дитину, оскільки донька довгий час перебувала в деприсивному стані після того, як почала відвідувати релігійні установи. Зі слів матері патрульні зрозуміли, що дівчина після спілкування з «релігійними однодумцями» почала вести себе розгублено, здебільшого переважав знервований стан і неодноразово стверджувала, що хоче покінчити життя самогубством. Патрульні почали обстежувати території по всьому місту. Через годину після виклику патрульні помітили дівчинку. Вона стояла на платформі біля залізничної колії. ЇЇ поведінка вказувала на те, що дівчинка мала намір стрибнути під потяг, який наближався. Патрульні миттєво підбігли до розгубленої людини і різким рухом врятували від свідомої смерті. Дівчину передали матері, яка пообіцяла більш уважніше займатися донькою, прислуховуватися до її проблем і життєвих негараздів. З дівчиною буде працювати психолог», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 12 червня у Житомирі рятувальники і родичі більше години вмовляли чоловіка злізти з опори підвісного мосту.

Фото зі сторінки патрульної поліції в мережі Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі