Події

Поліцейські вилучили у 46-річного жителя Коростеня партію наркотиків та боєприпаси

15 August 2016, 09:20

Макова соломка, готовий опій і прекурсори у шприцах та набої калібру 7,62 мм вилучені поліцейськими у ході огляду підсобного приміщення домоволодіння жителя м. Коростеня. Чоловіка перевіряють на причетність до торгівлі наркотиками та боєприпасами.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«До місця проживання 46-річного жителя райцентру оперативники 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України прибули для перевірки наявної інформації про можливе зберігання наркотиків. З дозволу господаря поліцейські провели огляд належного йому підсобного приміщення. Серед речей, що знаходилися усередині, увагу правоохоронців привернув рюкзак з бадиллям рослин маку. Як виявилося в ході перевірки, вміст сумки був значно багатшим: поліетиленовий пакет з рослинною масою коричневого кольору (попередньо – макова соломка) вагою близько кілограма, 2 кг снотворного маку, медичні шприци з темною та прозорою рідиною (попередньо – опій та прекурсори), ємності і тарілки. Окрім того, оперативники виявили 7 патронів калібру 7,62 мм», – йдеться в повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції, працівники якої задокументували і вилучили виявлене. Усе нині направлено на експертне дослідження.

За фактом незаконного зберігання наркотиків (ст.309 ККУ) та боєприпасів (ст.263 ККУ) розпочато кримінальне провадження. Про його фігуранта також відомо, що він раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотиків. У рамках досудового розслідування чоловіка перевіряють на причетність до інших протиправних діянь, у тому числі пов’язаних з реалізацією наркотиків та боєприпасів.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські поліцейські викрили угрупування, яке займалося виготовленням та збутом психотропних речовин.

Фото з сайту ГУ Нацполіції у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі