Місто

Участь у І Космічному напівмарафоні – чудова нагода показати свою організацію

16 August 2016, 09:03

Серед 5 пакетів, доступних для участі у Першому космічному напівмарафоні є спеціальна пропозиція для корпорацій, компаній, торгових марок та фірм. Взяти участь у забігу – чудова нагода продемонструвати згуртованість команди, показати свою компанію та зробити ненав’язливу рекламу своєї торгівельної марки. Крім того, це гарна нагода для проведення корпоративного заходу до Дня міста.

Як зазначають організатори напівмарафону, корпоративні учасники можуть використовувати свої логотипи та фірмові відзнаки.

«2.5 км пробігти може кожна людина. Прийдіть самі, покажіть свою команду, приведіть вболівальників і розкажіть всьому місту, що є така організація чи компанія, яка не тільки вміє працювати, але ще й може похвалитися міцним корпоративним духом та згуртованістю. Це унікальний шанс для реклами», - говорить Олександр Ревнівцев, один із організаторів великого спортивного свята.

В пакеті, який вручатимуть учасникам будуть забрендована під захід сувенірна продукція – футболки, значки, стартові номери, карти маршруту, дипломи з результатом.

Усі маршрути прокладено через центральну, історичну та рекреаційну зони нашого космічного міста. Кожному, хто візьме участь у напівмарафоні обіцяють безкоштовну екскурсію до музею космонавтики та сувеніри на згадку.

Нагадуємо, що призовий фонд напівмарафону складає 40 тис. грн. Реєстрація триває ще 19 днів за посиланням http://kosmomarafon.org/. Долучайтеся також у групи в соціальних мережах Facebook та Вконтакті

Беріть участь та вигравайте!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі