Місто

Працівники «Житомиробленерго» відвідали бійців легендарної «тридцятки» у зоні проведення АТО

16 August 2016, 10:27

Доброю традицією для житомирських енергетиків стало не тільки надавати допомогу українськім військовим, а й  відвідувати їх у зоні проведення АТО. Чергова поїздка відбулася наприкінці минулого тижня. Група з числа працівників ПАТ «ЕК «Житомиробленерго», яку очолив Голова Правління Олексій Шекета, відправилась до Донецької області  із гостинцями для бійців Новоград-Волинської 30 окремої механізованої бригади. 

На зібрані працівниками Компанії кошти придбали та  привезли хлопцям овочі , фрукти, воду  та інші продукти харчування, а також  пральні машини та засоби для прання,  медикаменти, різноманітні знаряддя і засоби  для ремонту техніки та приміщень та багато іншого. Привезли також відремонтовані паливні системи для бойової техніки.

«Ми це робимо за покликом серця, - каже Олексій Шекета, - підтримка нашим бійцям дуже потрібна, щоб вони відчували, що про них думають, хвилюються,  дбають, що за них моляться, що тили - надійні, що їхні подвиги цінуються».

Енергетики привезли із собою електрогенератор, який передав бійцям АТО старший віце-президент «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна»  Ігор Олександрович Судак. До допомоги бійцям долучилося ТОВ «Житомиренергобуд» на чолі з керівником Андрієм Даниловичем Мороженком. Особливим подарунком для бійців стали листівки, які дбайливо виготовили для них вихованці Благодійної організації «Місія в Україну». Діти з особливими потребами, які є вихованцями цієї організації,  дізналися про те, що енергетики їдуть до бійців та передали хлопцям добрі побажання маленьких сердець.

Так як це далеко не перший такий виїзний  захід ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» по допомозі українським військовим, вже існують певні традиції. Одна з них – домашня випічка, яку  приготували працівниці «Житомиробленерго».

На місці дислокації Новоград-Волинської тридцятки житомирські енергетики мали змогу переконатися, що світло у бійців є та встановлений нещодавно Коростенською бригадою ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» трансформатор та електрообладнання працює справно, що є досить важливим  у важких бойових  умовах.

Нехай береже Бог кожного нашого бійця, а житомирські енергетики невдовзі знову провідають, підтримають, допоможуть.

Людмила Камерон

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі