Події

У Житомирі - дві ранкових ДТП: «Газель» зіштовхнулася з тролейбусом, а легковик з бусом

16 August 2016, 10:42

У Житомирі зранку 16 серпня сталося дві дорожньо-транспортних пригоди: на вул. Великій Бердичівській, в районі Музикалки, і на перехресті вулиць Шевченка і Князів Острозьких (до перейменування - Шелушкова).

Про обидві ДТП Житомир.info розповіли читачі.

Аварія за участю «Газелі»-фургону з тролейбусом заблокувала рух автомобілів у напрямку від вулиці Жуйка до майдану Польового. На ДТП на вул. Шевченка дуже швидко прибув екіпаж поліції, про це розповіли свідки.

«Поліція прибула на місце ДТП буквально через півтори-дві хвилини після звуку удару. Аварія трапилася близько 9.30 години, станом на 9.40 «швидкої» ще не було», - розповіла жінка-свідок.

У телефонному коментарі Житомир.info заступник командира батальйону управління патрульної поліції в місті Житомирі ДПП Сергій Рудзінський повідомив, що обидва ДТП є легкими, без потерпілих. 

«У ДТП на Шевченка автомобіль Peugeot  не надав перевагу в русі автомобілю Renault Trafic, в результаті чого сталося легке зіткнення, потерпілих немає. В районі «музикалки» автомобіль «Газель» не дотримався безпечної дистанції і «догнав» тролейбус. Також без потерпілих», - розповів Рудзінський.

Як повідомляв Житомир.info, 31 серпня  2014 року на перехресті вулиць Велика Бердичівська - Жуйка зіштовхнулися Daewoo Lanos і ВАЗ, постраждала 4-річна дитина.

ДТП на Музикалці: 

ДТП на Шевченка:

Фото очевидців

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі