Суспільство

До Дня будівельника презентували дім, де живе щастя

16 August 2016, 16:53

Кожну другу неділю серпня всі будівельники України відзначають своє професійне свято. ЖК «Преміум Парк» вирішив відсвяткувати по-своєму – з подарунками для клієнтів.  На святкову акцію було запрошено власників житла, потенційних клієнтів, людей, які цікавляться та хочуть детальніше дізнатися про можливості придбання квартири. За словами керівника Центру показів, в робочий час дуже складно зібрати всіх безпосередніх керівників будівництва, спеціалістів, які організовують додаткові будівельні роботи, перепланування, дизайн інтер’єру, всіх тих людей, які мають безпосередній стосунок до будівельного процесу.

«Нам здалося, що День будівельника - чудова нагода зібрати всіх, відсвяткувати і порадувати наших клієнтів інформацією та презентацією самого будівництва – з чого будуємо, як будуємо, які будуть вікна, які будуть ліфти, який буде благоустрій, детальну інформацію про стіни, про перегородки, електрику, все, що може тільки зацікавити нашого клієнта. І все це почули з перших вуст від тих людей, які здійснюють це будівництво. Послухали, задали запитання, навіть вплинули на хід будівництва – внесли свої пропозиції стосовно будівництва», - розповідає Олександр Рабош.

На самому початку, коли ще не розпочинали продаж квартир, працівники ЖК «Преміум Парк» робили обдзвін потенційних клієнтів із запитанням про розташування вікон. Потенційні власники квартир одностайно висловлювали думку, аби панорамні вікна виходили на річку, на підвісний міст. І у компанії дослухалися до думки клієнтів, внесли зміни у проект, і таки змінили розташування панорамних вікон.

«Це насправді дуже гарно і ми оцінили вклад житомирян у цей проект і дуже вдячні за ідею. Насправді багато чого можна змінити і це досить легко на етапі будівництва. Якщо дійсно слушна пропозиція, ми їх вносимо. Це, наприклад, стосується панорамних вікон. З самого початку їх розташування було на іншій стороні, у двір.  Але завдяки нашим клієнтам, тепер з вікна вигляд набагато кращий – на річку, ліс. Ви тільки собі уявіть, який краєвид відкривається з панорамних вікон. Жити в такому будинку – це мрія. Але цілком реальна», - наголошує керівник Центру показів, пан Олександр.

І таких ідей і перепланувань дуже багато – багато хто купує дві однокімнатні квартири, об’єднує їх і отримує чудову простору квартиру з додатковими гардеробними, комірками. Балкони і лоджії теж можна облаштувати під кабінет чи майстерню чи просто зробити куточок для відпочинку.

«Коли зміни вносяться на етапі будівництва, це дуже спрощує у майбутньому ситуацію для клієнта – вносяться зміни в генплан і люди отримують документи на ту квартиру, яка у них є – з усіма переплануваннями і змінами. Тобто юридично все оформлено правильно і  у власника квартири не виникає ніяких проблем з паспортом на квартиру, якщо вони бажають її продати. Сьогодні відбулась презентація дизайнерів – вони показали свої роботи і те, що їм можна довірити ремонт «під ключ» зі всіма забаганками і фантазіями», - каже Олександр.  

Досвід компанії свідчить, що кожна квартира буде дуже відрізнятися одна від одної, незважаючи на однакову площу.

З нагоди Дня будівельника ЖК «Преміум Парк» пропонують потенційним власникам квартир 10% знижки на гаражі, акцію «В нову квартиру з новою валізою».  Для переселенців та учасників АТО діє постійна акція ексклюзивної ціни при пред’явлені відповідних документів.

А ще є дуже приємна постійнодіюча акція – один квадратний метр житла для молодих сімей та сімей з новонародженими дітками у подарунок. В обох випадках має бути не більше трьох місяців з моменту щасливої події. У такому випадку ви можете просто підійти у Центр показів за адресою: Старий Бульвар, 21 і отримати свій подарунковий квадратний метр житла.

Працівники Центру показів радо вітають кожного клієнта та запрошують усіх бажаючих прийти та отримати квартиру своєї мрії – ту, де живе щастя. 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі