Місто

24 серпня у «Ракушці» – гала-концерт до Дня Незалежності у новому форматі

23 August 2016, 10:02

Головний мистецький захід до Дня Незалежності, який відбудеться 24 серпня у літньому театрі "Ракушка" міського парку культури і відпочинку, презентуватиме арт-майданчик "Синьо-жовте селфі", гала-концерт "Україна – це Європа", інтерактивні відео-привітання від житомирян, патріотичний флеш-моб "Ми – українці!", а наприкінці прозвучать кавер-версії українських та європейських хітів від відомого ді-джея SoulBeat та його друзів, а також традиційно визначать Королеву Дня Незалежності.

Саме 25-річчю Незалежності нашої держави присвячений молодіжний громадсько-мистецький фестиваль "Молодь відзначає Незалежність-2016" (в рамках творчого проекту "Мирний Житомир – єдина країна"), який цього року акумулює кращі творчі сили Поліського регіону на підтримку єдності нашої держави. Найактивніша творча молодь Полісся вирішила відзначити цю визначну для нашої держави дату по-особливому і надзвичайно цікаво: з українським колоритом, молодіжною креативністю та піднесеним настроєм.

Проведенню заходу сприяють управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління культури Житомирської міської ради, які постійно піклуються про молодь та її уподобання.   

Як повідомили організатори, розпочнеться фестиваль патріотичним молодіжним флеш-мобом "Ми - українці" за участю юнаків та дівчат, небайдужих до рідного краю, а також усіх бажаючих долучитися до яскравого дійства.

Відбудеться урочисте відкриття нового мистецького року для творчо обдарованої молоді Житомира та усього Полісся. Присутні дізнаються, як відзначають День Незалежності в інших європейських країнах, а також про звичаї і традиції європейських столиць. Молоді симпатики української сучасної та народної пісні виконають кавер-версії відомих українських хітів.

Спеціально до Дня Незалежності України готується змагання, де визначать та урочисто відзначать Королеву Дня Незалежності. Цей високий титул професійне журі присудить найчарівнішій полісянці, а претенденток від найчарівнішої половини людства цього року буде вдосталь – і серед підлітків, і серед молоді. Серед журі змагання – Житомирське представництво фірми "Оріфлейм" Ірини Снігуровської, весільний салон "Я+ти", школа макіяжу "Face Art" Наталії Семенюк, салон Валерія Стройванса.

У програмі фестивалю – виступи відомих молодіжних гуртів та виконавців, працюватимуть творчі майстерні різноманітних молодіжних суб-культур. Проводитимуться майстер-класи з різноманітних напрямків сучасного молодіжного танцю хіп-хоп, конкурс "Покоління Незалежних".

Закінчиться молодіжний громадсько-мистецький фестиваль "Молодь святкує Незалежність" евроденс-парадом українських ді-джеїв OPEN AIR. Вперше в Житомирі прозвучать патріотичні DJ-треки від відомого ді-джея SoulBeat та його друзів.

Отож, юнаки та дівчата, якщо ви бажаєте по-справжньому відзначити День Незалежності України, завітайте 24 серпня, у середу, о 16 годині до літнього театру "Ракушка" міського парку культури і відпочинку на фестиваль "МОЛОДЬ ВІДЗНАЧАЄ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!".

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі