Суспільство

Мрії про заміський котедж приводять у «Перший Парковий Квартал»

19 August 2016, 11:02

У цьому можуть переконатися всі житомиряни 20 і 21 серпня на відкритті центру продажу житлового комплексу «Першого Паркового» за адресою: Бердичівське КПП, с.Зарічани, вул.Ольгенська (за заправкой WOG).

Житловий комплекс «Перший Парковий Квартал» спеціалізується на зведенні затишних котеджних містечок. На вибір клієнта – різноманітні варіанти планувань котеджів розмірами 84 м2, 120 м2 та 126 м2. Це новий яскравий проект комплексної забудови, що поєднує високий рівень комфорту проживання та унікальні можливості для активного відпочинку і занять спортом.

При будівництві використовуються передові енергозберігаючі технології , що дозволяють зменшити екологічне навантаження на навколишнє середовище і знижують витрати на їх утримання і ремонт. А вдале місце розташування комплексу забезпечить своїх мешканців усіма перевагами, які необхідні для сучасного та комфортного життя.

Багато клієнтів вже переконалися у високому професіоналізмі та якості будівництва в Західній Україні. Зокрема, в м. Хмельницькому вже побудовано та здано в експлуатацію 190 котеджів та розпочато забудову нових земельних ділянок. Комплексне будівництво передбачає також і розбудову інфраструктури – дитячі садочки, магазини, аптеки, кафе.

Тепер і житомиряни можуть оцінити усі переваги котеджного містечка. «Перший Парковий Квартал» запрошує житомирян та мешканців області завітати 20 та 21 серпня на келих шампанського та ознайомитись з проектом у Зарічанах. Вам однозначно сподобається, тому що всі мрії приводять до нас!

Центр продажу працює з 10.00 до 18.00.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі