Влада

Директор центру земельних відносин очолить управління капітального будівництва Житомирської міськради

19 August 2016, 11:21

У Житомирській міській раді 18 серпня комісія визначила переможця конкурсу на посаду начальника управління капітального будівництва. Ним став Дмитро Мамрай.

Про це Житомир.info розповіла начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Наталія Хабарова.

«Відбувся конкурс на посаду начальника управління капітального будівництва, обрали Мамрая Дмитра Володимировича. Його рекомендовано на посаду. Дмитро Болейко продовжує працювати на посаді заступника начальника», – зазначила Наталія Хабарова.

В коментарі Житомир.info Дмитро Мамрай розповів, що на даний час працює директором КП «Житомирський міський центр земельних відносин».

«Зараз працюю по контракту директором КП «Житомирський міський центр земельних відносин». Контракт у мене до 19 вересня. Я служив по мобілізації, третя хвиля, в 54 окремому розвідувальному батальйоні, це військова розвідка, більше року був в АТО. Народився у 1983 році», – зазначив Дмитро Мамрай.

Нагадаємо, до 31 березня управління капітального будівництва Житомирської міськради очолював Дмитро Болейко.

Як повідомляв Житомир.info, виконком 15 липня знову оголосив конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради.

Фото зі сторінки Дмитра Мамрая у мережі Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі