Влада

Житомирська міська рада продовжує шукати начальника управління капітального будівництва

22 July 2016, 16:34

Виконком Житомирської міської ради 15 липня знову оголосив конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради.

Оголошення про конкурс розміщене на сайті Житомирської мерії.

«Вимоги до кандидата: повна вища будівельна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом  на керівних посадах в інших  сферах  не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером. Прийом документів: з 15 липня 2016 року по 15 серпня 2016 року», – йдеться в оголошенні.

У квітні 2016 року вже був оголошений конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління капітального будівництва. У коментарі Житомир.info начальник відділ кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міськради Наталія Хабарова розповіла, що тоді на вакантну посаду нікого не обрали.

«Триває конкурс. Був конкурс і нікого не обрали і оголошено повторно конкурс з 15 липня по 15 серпня», – зазначила Наталія Хабарова.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2015 року було найменше бажаючих зайняти посади начальників управління здоров’я та капітального будівництва Житомирської міськради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі