Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області священик насмерть збив дитину

19 August 2016, 16:44

19 серпня біля села Нова Романівка Новоград-Волинського району Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Анна Грабарська.

«Три години тому на трасі біля села Нова Романівка (Новоград-Волинський район Житомирська область) батюшка насмерть збив дитину. Справа вже намагаються зам'яти. Потрібно термінове втручання медіа. Якщо хтось готовий прямо зараз зайнятися цією темою - напишіть мені, дам контакт людини яка на місці.(Фото НЕ МОЇ, а людину, яка на місці)», – написала Анна Грабарська.

Також в коментарі на Фейсбуці керівник прес-служби ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко написала, що на місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції та Новоград-Волинського відділу поліції.

«Попередньо, ДТП сталося на пішоходному переході за участі автомобіля «Рено», за кермом якого перебував настоятель однієї з церков району. З місця події він не втікав. На даний час проходить його освідування на вживання алкоголю. Кримінальне провадження відкрите. 11-річна дівчинка від отриманих травм померла у швидкій», – зазначає Алла Ващенко.

Фото зі сторінки у Фейсбук Анни Грабарської

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі