Політика

У центрі Житомира відкрилася громадська приймальня ініціативної групи «Об’єднання Самопоміч»

19 August 2016, 18:08

У Житомирі за адресою вул. Михайлівська, 8/1, навпроти колишнього ресторану «Смоленськ», 19 серпня відкрилася громадська приймальня ініціативної групи «Об’єднання Самопоміч»-Житомир.

Керівник ініціативної групи «Об’єднання Самопоміч»-Житомир Станіслав Балакішієв розповів, що вже з понеділка, 22 серпня, у приймальні працюватиме секретар і юристи, які надаватимуть громадянам безкоштовні юридичні консультації. В ініціативній групі кажуть, що депутати від «Самопомічі» можуть організовувати тут зустрічі з виборцями.

Також цього дня у громадській приймальні вручили канцелярські набори сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

«Ми врахували потреби кожної сім’ї, які звернулися по допомогу, і сьогодні роздамо набори для 17 діток. Деякі з них вже йдуть у перший клас, деякі – дитсадківці. Одні просили канцелярію, іншим були необхідні рюкзаки або шкільна форма. Ці речі допомогли зібрати депутати від «Самопомочі», а також активісти ініціативної групи та спонсори», - розповіла заступник керівника ініціативної групи «Об’єднання Самопоміч»-Житомир Наталія Чісліна.

Керівник ініціативної групи Станіслав Балакішієв розповів, що до акції «Збери портфель товаришу» долучилися депутати Житомирської міської та обласної рад Олександр Рибак, Валерій Шевчук, Антон Ракович та Євген Жабокрицький.

«Цей захід, який називається «Збери портфель товаришу», ми започаткували ще в минулому році. Будемо старатися з року в рік допомагати тим дітям і сім’ям, які потребують допомогу. Тут у нас адресні подарунки для кожного, відповідно до замовлення. Двері нашої громадської приймальні будуть відкриті для кожного», - сказав Станіслав Балакішієв.

Говорить Станіслав Балакішієв 

Наталія Чісліна і депутат міськради від «Об’єднання Самопоміч» Валерій Шевчук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі