Події

Автомобіль таксі на «зебрі» збив житомирську активістку Юлію Демчук

21 August 2016, 11:47

Увечері 20 серпня у Житомирі, поблизу ЗОШ №6 на майдані Короленка, автомобіль таксі збив громадську активістку Юлію Демчук, яка переходила дорогу по «зебрі».

Про це на своїй сторінці у Facebook 20 серпня написала житомирянка Юлія Чепюк.

«Друзі, це просто жесть!!!! Годину тому житомирську громадську активістку Юлю Демчук Соломія Мила збив таксист!!! Служба таксі Т53 (6000). Юля поверталася додому з вечірньої велопробіжки. Переходила дорогу на пішоходному переході у районі школи #6. Зараз вона у лікарні - їй зашивають голову», - написала житомирянка пізно увечері.

Як пише Чепюк, «таксисти приїхали і почали вигороджувати свого, бикувати до Roman Kratyuk та Andrey Uminsky. Закінчилося тим, що поліси тупо запшикали наших хлопців газом».

У коментарях також повідомляють, що Юлія Демчук переходила дорогу по «зебрі» з велосипедом в руках. У неї травми голови та обличчя. 20 серпня жінці наклали шви, 21-го мали проводити томографію голови. 

«Це перехрестя, на якому дуже важко перейти дорогу. Від школи до магазина "Тетерів" огляд закрито листям. Плюс житомирське ноухау - виключити світлофори о 22 годині (смертельна економія)», - написав у своєму коментарі житомирянин Артур Самарцев.

Коментар заступника командира батальйону управління патрульної поліції Житомира Сергія Рудзінського з приводу події – зовсім скоро на нашому сайті.

Фото зі сторінки Юлії Чепюк в соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі