Місто

Запуск програми лояльності постгарантійного парку «Вік має значення»

22 August 2016, 11:25

Компанія Renault в Україні з дилером ТОВ «Полісся Моторс Груп» у місті Житомира за адресою проспект Незалежності 170-А оголошує про запуск програми лояльності постгарантійного парку «Вік має значення», завдяки якій автомобілі віком від 5 років зможуть обслуговуватися в офіційній сервісній мережі Renault з вигодою від 20% на запасні частини і роботи по їх заміні.

Кожен власник автомобіля Renault / Dacia, старше 5 років (починаючи з 2010 року випуску), в період дії Програми отримує 20% знижки на придбання оригінальних запасних частин Renault і роботи по їх встановленню (крім молярно рихтувальних робіт і робіт по встановленню ГБО). Знижка не поширюється на аксесуари кузовні запчастини, запчастини MOTRIO, шини та моторне мастило. Знижка дійсна тільки за умови придбання та встановлення запасних частин в офіційних сервісних центрах Renault.

Компанія Renault рекомендує встановлювати оригінальні запасні частини, тому що вони повністю відповідають всім вимогам інженерії до використання на автомобілях Renault, відповідають стандартам Renault і мають гарантію.

Знижки не поширюються на аксесуари, газобалонне обладнання, шини, моторні та трансмісійні масла, кузовні запчастини і роботи по їх установці.

Пропозиція діє з 01.07.2016. Компанія Renault залишає за собою право змінювати умови і терміни дії пропозиції.

Отримайте вигідну сервісну пропозицію на Ваш Renault та Dacia в найближчому дилерському центрі Renault у місті Житомирі за адресою проспект Незалежності 170-А тел. 0412-41-45-77

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі