Місто

МФК «Житомир» на виїзді поступився ФК «Врадіївка» в аматорському чемпіонаті України

22 August 2016, 13:53

Муніципальний футбольний клуб «Житомир» в матчі 2 туру аматорського чемпіонату України з футболу, який відбувся 20 серпня, поступився на виїзді ФК «Врадіївка» з Миколаївщини.

Господарі приймали житомирян у якості фаворитів пари. ФК «Врадіївка» - чинний чемпіон Миколаївської області та півфіналіст аматорського чемпіонату минулого сезону. В кінці літа новим тренером команди став екс-наставник МФК «Миколаїв» В'ячеслав Мазараті.

І тим не менш першими відкрити рахунок вже на першій хвилині могли саме житомиряни, коли Дмитро Шевчук небезпечно пробив штрафний по воротам після порушення проти Романа Гусака. Але м'яч пролетів трохи вище поперечини. А от господарі за перших хвилин шість матчу жодного разу навіть не завдали удару у бік воріт житомирян.

Щоправда до середини першого тайму «Врадіївці» почали діяти більш активно, все частіше змушуючи вступати в гру нашого голкіпера Дмитра Міхєєва. Але той грав надійно і неодноразово виручав команду. Житомиряни теж контратакували, але безуспішно.

Загалом, гра виглядала рівною і цілком могла завершитися внічию. Але втримати бодай одне очко у житомирян не вийшло. Вже під сам кінець матчу, на 89 хвилині 19 номер «врадіївців» в один дотик головою відправив м'яч у ворота житомирян після розіграшу кутового. До речі, такий самий гол команда пропустила і в попередньому матчі з «Таврією-Скіф».

Відігратися житомиряни не встигли - матч завершився з рахунком 1:0 на користь ФК «Врадіївка».

ФК «Врадіївка» – МФК «Житомир» – 1:0 (0:0)

17:00. Стадіон ФСК «Врадіївка». 300 глядачів

Гол: Сандул (89)

Наступну гру МФК «Житомир» проведе 27 серпня так само на виїзді. Суперником наших футболістів стане оновлений харківський «Металіст 1925». Першу гру в Житомирі команда проведе вже 3 вересня проти корюківського «Авангарду».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі