Події

На Покровській у Житомирі вантажівка врізалась у Hyundai та припаркований «Москвич»

22 August 2016, 17:34

У Житомирі пізно ввечері 19 серпня на вулиці Покровській, 159 вантажівка зіштовхнулась з джипом та автомобілем «Москвич».

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Ми якраз з товаришем приїхали пити каву і почули удари фури. Фуру почало закручувати, а далі був такий звук, як взрив балона. Люди казали, що фура спершу зачепила джип, якось її так підкинуло і понесло на «Москвич». Була «швидка». Люди позбігалися, цю фуру штовхали, але нічого не могли зробити і приїжджали рятувальники, і щоб дістати жінку, яка сиділа в «Москвичі», вирізали двері», – розповів читач.

В ГУ Нацполіції у Житомирській області інформацію про ДТП підтвердили.

«19 серпня близько 23.30 в місті Житомирі по вулиці Покровській, водій автомобіля Renault, вантажний автомобіль, під керуванням громадянина 1976 року народження, який не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Hyundai та автомобілем ІЖ 2715, який був припаркований на узбіччі. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди  пасажирка автомобіля ІЖ 2715 мешканка міста Житомир 1968 року народження отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні», – зазначили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня біля міського кладовища у Житомирі скутер потрапив під колеса «Таврії», є потерпілий.

Фото з групи «Патрульна служба / Моя нова полiцiя Житомир» ВКонтакті

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі