Політика

Аграрна партія Житомирщини провела захід до Дня Незалежності

23 August 2016, 13:21

Житомирська обласна та міська організація Аграрної партії України 22 серпня 2016 року провели змістовний захід, приурочений Дню Незалежності України.

 У цей день у приміщенні  конференц-залу обласної бібліотеки імені О. Ольжича зібралося біля трьох десятків партійців-аграріїв, які взяли участь у обговоренні книги «Як нам жити в епоху змін?» Книга, написана головою Аграрної партії України Віталієм Скоциком,  видана у видавництві «Фоліо» кілька місяців тому, сьогодні привертає увагу дедалі більшого загалу читачів. Першим публічно проведеним заходом, приуроченим появі книги «Як нам жити в епоху змін?», стала її презентація, проведена в Одесі за участі самого автора.

21 серпня 2016 року в Одесі під час презентації  науково-публіцистичного видання «Як нам жити в епоху змін?» стало відомо, що книга голови Аграрної партії України В.Є. Скоцика  удостоєна переможної відзнаки щорічного Всеукраїнського конкурсу «Українська мова – мова єднання» у номінації «Пошук. Істина. Наука». Вже наступного дня обговорення книги Віталія Скоцика відбулося у Житомирі. Члени Житомирської міської, Корольовської та Богунської районних організацій, які заздалегідь ознайомилися із текстом книги «Як нам жити в епоху змін?», поділилися своїми враженнями від прочитаного.  Учасники публічного обговорення наголосили на тому, що книга написана напрочуд простою і доступною мовою, читається легко, так би мовити, на одному подиху.

Водночас, на думку учасників заходу у Житомирі, авторові книги вдалося залучити до аналізу фактично увесь спектр проблемних питань, які довелось вирішувати українському народові протягом кількох століть і які залишаються актуальними і донині. Напрочуд яскраві та промовисті факти, порівняння, статистичний матеріал, цікаві біографічні деталі  постатей багатьох українців допомагають зробити чимало досі незвіданих висновків не лише щодо підсумків історичного шляху України, але й стосовно її перспектив. Голова Житомирської міської організації Аграрної партії України Олександр Бочковський, який виступав у якості модератора заходу у Житомирській науковій бібліотеці ім. О. Ольжича, зауважив, що для будь-кого із партійців ознайомлення із книгою лідера Аграрної партії України стане потужним підґрунтям у ході партійної роботи, оскільки на багато питань, які нині болять простому мешканцю Житомирщини, автор книги відповів, або ж надав чимало матеріалу для роздумів, аналізу, осмислення історичного шляху нашої держави.

Голова Житомирської обласної молодіжної організації Агарної партії України Віталій Данкевич підкреслив значимість науково-публіцистичного видання «Як нам жити в епоху змін?» для  виховання молодих науковців, а також – для проведення цікавих наукових заходів у ході ознайомлення тексту книжки із широким колом читачів.

Прес-служба Житомирської обласної партійної організації  Аграрної партії України

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі