Події

У Житомирській області рятувальники витягнули з Hyundai чоловіка, якому відбійником покалічило ногу

23 August 2016, 15:46

У Житомирській області рятувальники витягнули з Hyundai чоловіка, якому конструкцією відбійника майже повністю відрізало ногу.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«22 серпня о 18:15 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню травмованого водія з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля. Дзвінок поступив від працівників «швидкої» медичної допомоги, які вже перебували на місці. Подія трапилася неподалік від с. Пилиповичі Новоград-Волинського району. Водій автомобіля Hyundai зіткнувся з відбійником. Через зіткнення чоловік 1992 р.н. отримав травму голови та через потрапляння конструкції відбійника у салон авто йому майже повністю відрізало ногу і затисло її під сидінням.

Відділення бійців 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік за допомогою гідроножиць підняли водійське сидіння разом з водієм та вивільнили ногу. Після чого деблокували травмованого з пошкодженого авто та передали медикам. Чоловіка було госпіталізовано до травматологічного відділення Новоград-Волинської центральної районної лікарні. Наразі його життю нічого не загрожує. О 19:55 відділення рятувальників повернулося у розташування частини. Наразі всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються фахівцями», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на трасі Київ-Чоп поблизу с. Видумка Пулинського району Житомирської області 22 серпня водій ЗАЗ врізався у відбійник і зіштовхнувся з Mercedes.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі