Місто

Житомиряни на майдані Корольова дивляться військовий парад до Дня Незалежності

24 August 2016, 10:20

24 серпня о 10.00 у Житомирі на майдані Корольова розпочалися урочистості з нагоди 25-ї річниці незалежності України. До цього кілька сотен житомирян пройшли урочистою ходою по вулиці Велика Бердичівська.

Особливістю цьогорічного святкування стане пряма трансляція урочистостей не лише зі столиці, а й усіх куточків держави, у тому числі з Житомира.

«На великому 10-метровому екрані присутні зможуть побачити трансляцію параду військової техніки, який проходитиме у Києві. Крім того, на житомирян чекає і прямі включення зі святкувань на майдані ім. С. П. Корольова», - анонсувала прес-служба облдержадміністрації.

Пряму трансляцію з Києва дивіться тут

Об 11.30 почнеться урочиста частина з врученням державних нагород, після чого – концертна програма «Україна. Народжені вільними!»: святковий концерт колективів та окремих виконавців Житомирського міського Палацу культури, виступи молодіжних рок-гуртів.

З 10.00 на вул.Михайлівська проходитиме захід від Київстар «Спілкування, що єднає українців». О 16.00 в літньому театрі «Ракушка» почнеться ХІІ відкритий громадсько-мистецький патріотичний фестиваль «Мирний Житомир – Єдина країна - 2016».

Детальніше про урочистості на майдані Корольова дивіться у сюжеті

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі