Події

Маленький хлопчик, якому дядько вистрелив у живіт, перебуває у Житомирській обласній дитячій лікарні

25 August 2016, 14:51

Маленький хлопчик, якого дядько 19 серпня з пневматичної гвинтівки поранив у живіт, прооперований та перебуває у Житомирській обласній дитячій лікарні. 

Про це Житомир.info розповів заступник головного лікаря з хірургічної роботи Микола Бобер.

«21 серпня хлопчик поступив до нас десь після 21 години. Був прооперований, в нього пошкоджений кишківник, вилучили кулю. Стан хлопчика тяжкий з позитивною динамікою», – зазначив Микола Бобер.

На період проведення слідства 20-річного дядька, який вистрелив у дитину, не затримували.

«Чоловіка цього не затримали, тому що він співпрацює зі слідством, все розповідає та сприяє тому, щоб було встановлено всі обставини. Дитина ще знаходиться в лікарні і вже після завершення лікування проводитиметься судово-медична експертиза для встановлення обставин. Як нам пояснюють, фактично підстав, щоб позбавити матір батьківських прав немає, тому що діти завжди доглянуті, нагодовані. Повідомлення про цей інцидент пішло в соціальні служби і вони проводитимуть перевірку», – розповіла старший інспектор відділу комунікації  ГУ Нацполіції у Житомирській області Наталя Тимчук.

Як повідомляв Житомир.info,  19 серпня житель Житомирської області поранив з гвинтівки маленького хлопчика, дитину відвезли у лікарню на третій день.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі