Місто

У День Незалежності «Київстар» об’єднав українців

25 August 2016, 15:53

«Спілкування, що єднає» – саме під таким гаслом пройшло святкування Дня Незалежності на вулиці Михайлівській біля Мистецької алеї. Головним ініціатором такої акції, яка має об’єднати усіх українців, став національний телеком-оператор «Київстар». За словами менеджера каналу активного продажу компанії «Київстар» Максима Слободенюка, подібні акції одночасно відбуваються в усіх великих містах України.

«Ми святкуємо День Незалежності. Це одне з найвеличніших свят для нашої держави, а також, це особливе свято для нашої компанії «Київстар». Тому що абонентами нашої компанії є понад 25 мільйонів людей. А це на сьогоднішній день є більш ніж половина населення нашої держави. Зараз проходять такі само акції у Львові, Хмельницькому, в Одесі та усіх найбільших містах. Проводяться різні акції, які приурочені саме до Дня Незалежності. Зараз люди біля цієї арки пишуть свої побажання та поздоровлення людям в інших містах, фотографуються з ними та розміщають свої фото в соцмережах з привітаннями для усіх жителів нашої держави», - каже менеджер каналу активного продажу компанії «Київстар» Максим Слободенюк.

Організатори розповідають, вирішили відсвяткувати День Незалежності України саме у такому форматі, бо телекомунікаційна компанія в сучасному світі надає не просто зв'язок, вона об'єднує людей в спілкуванні. Саме тому «Київстар» вирішив об’єднати усіх українців під час головного свята в державі.

«Під час промо-акції люди отримують в подарунок два силіконових браслети, один жовтий, а інший голубий, як і кольори нашого прапору. А також і іншу сувенірну продукцію від нашої компанії. Так само працює і консультаційний пункт, де наші промоутери надають інформацію про актуальні тарифи, акції, а також пропонують людям приєднатись до нашої мережі. Мережа «Київстар» є найбільшою мережею мобільного зв'язку в нашій державі. В усіх наших тарифах – спілкування без обмежень. Тобто, ми єднаємо людей і даємо їм можливість користуватись якісним зв'язком по всій території нашої держави», - розповідає Максим Слободенюк.

«Київстар» активно бере участь в соціально значущих проектах. Серед пріоритетів компанії - освітні ініціативи і проекти, що стимулюють розвиток інновацій в Україні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі