Події

Поліцейського, якого у Житомирі затримали на хабарі, можуть відпустити під заставу у 87 тис. грн, – військова прокуратура

26 August 2016, 10:10

У Житомирі взяли під варту капітана поліції з можливою заставою у 87 тис. грн, якого перед Днем Незалежності спіймали на хабарі.

Про це Житомир.info повідомив тимчасово виконуючий обов’язки військового прокурора Житомирського гарнізону майор юстиції Олексій Рихлюк.

«За клопотанням військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України взято під варту з альтернативою застави в 87 тисяч гривень оперуповноваженого карного розшуку кримінальної поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області, який був викритий на одержанні 2,5 тисяч доларів США (65 тисяч гривень) неправомірної вигоди від громадянина за не повідомлення органу досудового розслідування щодо вчинення ним кримінального правопорушення. Вказаній особі повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди). Також, наданий час вирішується питання щодо його відсторонення від займаної посади», – повідомив Олексій Рихлюк.

Як повідомляв Житомир.info, 23 серпня капітана ГУ Нацполіції затримали у житомирському кафе під час отримання хабара.

Фото військової прокуратури

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі