Місто

У житомирському гідропарку спеціалісти взяли на перевірку 12 зразків води

26 August 2016, 15:20

Житомирські спеціалісти продовжують перевіряти якість води на пляжах гідропарку, і цього тижня взяли на перевірку 12 зразків води.

Про це Житомир.info повідомив Житомирський міськрайонний відділ Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».

«З метою якісного та оперативного інформування громадян, Житомирським міськрайонним відділом ДУ «ЖОЛЦ МОЗ У» щотижнево проводиться моніторинг якості води відкритих водойм, які використовуються з рекреаційною метою на відповідність санітарних норм. На протязі поточного тижня відібрано та досліджено 12 зразків води, в т.ч. 4 проби із р.Тетерів, 8 проб з питних фонтанчиків та 4 проби піску на санітарно-хімічні та мікробіологічні показники на «дорослому» та «дитячому» пляжах в районі Гідропарку. Відхилень за даними показниками не виявлено. Моніторинг стану якості водойм, які використовуються з рекреаційною метою продовжується», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, минулого тижня на пляжах у житомирському гідропарку фахівці взяли на дослідження чотири проби води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі