Політика

27 серпня Геннадій Зубко та Тарас Кутовий відвідають фестиваль льону у Житомирській області

26 August 2016, 15:46

У суботу, 27 серпня, у Стремигороді Коростенського району Житомирської області, пройде всеукраїнський фестиваль льону. На захід запрошені Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко та Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий, представники з Посольств, гості-аграрії з інших країн та областей.

Для того, аби популяризувати льонарство в Україні, у рамках фестивалю пройде наукова конференція, на якій обговорюватимуть перспективи цієї галузі. На захід запрошено близько 3 тисяч аграріїв з усієї держави.

Попри аграрний нахил фестивалю, це буде свято для всієї родини. Адже для гостей відбудеться гала-концерт з хедлайнерами Los Colorados і «ТаРута».

Дійство почнеться театралізованим виступом театру, продовжиться феєричним шоу кінно-трюкового театру. Для дітей працюватиме майданчик з аніматорами, батут, аквагрим, міні-зоопарк. І це ще далеко не весь перелік ситуацій, які заплановані. Детальніше із переліком заходів Фестивалю можна ознайомитися в підготовленій програмці.

Ідеолог проекту Ірина Костюшко запрошує разом провести останні вихідні літа.

«Наш фестиваль щороку набуває нових рис, стає масштабнішим. Цьогоріч ми доклали максимум зусиль, аби створити цікавий науковий простір для аграріїв та зробити незабутнім свято для наших гостей. Наша ціль - підтримка та розвиток вирощування культури льону, а в подальшому і виробництва товарів з нього в Україні. Ми хочемо збільшити масштаби виробництва льоноволокна, розвинути дану галузь», - говорить Ірина Костюшко.

Прес-служба Ірини Костюшко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі