Місто

Житомирські волонтери зустріли десантників бутербродами та піцою

28 August 2016, 09:59

Ввечері 27 серпня до Житомира приїхали близько сотні десантників 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Військовослужбовці повернулись після виконання бойових завдань, для перепідготовки та відновлення сил. Зустрічали воїнів-десантників з десяток житомирян: хлопці привезли піцу, а дівчата-волонтери нашвидкуруч приготували бутерброди з ковбасою, якими і частували військових.

«Зустріли хлопців з 2-го батальйону 95-ї бригади. Вони приїхали на ротацію, трошки відпочинуть вже в Житомирі. Ми вирішили їх трошки прикормити, бо хлопці будуть ще всю ніч працювати, буде їм важко. Вирішили з дівчатами хоча б якось зустріти наших героїв, наших захисників», - розповідає волонтер Марія Уланова.

Військовослужбовці кажуть: трохи втомлені, проте щасливі, бо повернулись додому.

«Повертаємось із відчуттям полегшення. Приїхали додому, всі щасливі, всі задоволені. Чекають батьки, рідні, друзі. Зустріли дуже добре. Пригостили бутербродами, водичкою. Дуже добре зустріли. На наступні вихідні я планую поїхати додому, до рідних, побачити дуже хочу, півроку мене не було вдома. Хочу дуже цієї зустрічі», - каже боєць 95-ї окремої десантно-штурмової бригади з позивним «Пашик». 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі