Місто

«Перший Парковий Квартал» – ідеальне місце для життя

29 August 2016, 11:00

Презентацію котеджного містечка від забудовника презентували у день відкриття Центру продажу «Першого Паркового Кварталу» за адресою: Бердичівське КПП, с. Зарічани, вул. Ольгинська (за заправкою WOG).

Кожен гість презентації мав змогу отримати повну інформацію про забудовника, об’єкт, що будується, оцінити сучасний стиль планувань та фасадних рішень. Потенційні власники житла у котеджному містечку у передмісті Житомира переглядали фото вже побудованих та зданих об’єктів у інших містах України.

Зокрема, колектив ЖК «Перший Парковий Квартал» надав оригінальну архітектурну концепцію.

«Усі наші проекти засновані на ідеї комфортного життя, архітектурний ансамбль створює унікальний індивідуальний образ. Стильні комбіновані фасади надають комплексу сучасний вигляд, а велика кількість скла забезпечить високий рівень інсоляції в квартирах» - розповідає керівник проекту Сергій Капцевич.

Багато клієнтів вже переконалися у високому професіоналізмі та якості будівництва, зокрема, у Хмельницькому та Києві, де вже мешкають понад 190 щасливих власників. Котеджні містечка від житлового комплексу «Перший Парковий Квартал» комфортні та безпечні. Ви відчуєте себе справжнім європейцем вже сьогодні, обравши раціональне, якісне і доступне житло.

Окрім того, «Перший Парковий Квартал» влаштував невеличкий фуршет, пригостивши своїх гостей смаколиками.

Тепер кожен бажаючий може завітати до Центру продажу та дізнатися більше інформації. Центр відкритий сім днів на тиждень з 9.00 до 19.00.

Також будь-яку інформацію чи консультацію можливо отримати у менеджерів за телефоном (066) 678-80-88 та  (067) 161-98-98 або надіславши листа на електронну пошту 1parkoviy.zht@gmail.com.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі