Місто

У Житомирі показали маршрутки перевізника, який візьме участь у конкурсі на маршрут №58

29 August 2016, 13:06

29 серпня біля приміщення обласної філармонії у Житомирі о 13.00 розпочалася презентація маршрутних автобусів перевізника, що братиме участь у конкурсі на маршрут №58.

Під час запланованої презентації свої автомобілі виставив тільки один перевізник. Всі маршрутні таксі – нові, три з них обладнані пандусами та у кожному встановлені камеривідеофіксації. Сам конкурс розпочнеться 29 серпня о 14.00.

На своїй сторінці у Фейсбук заступник Житомирського мера Дмитро Ткачук написав, що цього разу міська влада поставила більш високі вимоги до претендентів на перевезення.

«Цього разу ми поставили доволі високі вимоги до перевізників претендентів:  машини мають бути не пізніше 2015 року випуску;  кожен транспортний засіб має бути обладнаний відеореєстратором робочого місця водія та GPS трекром; водії повинні бути в формі єдиного зразка; наявність автобусів обладнаних для людей з особливими потребами, які практично відповідають всім вимогам, а не лише на папері; збільшення пасажиромісткості», – написав Дмитро Ткачук.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого у Житомирі, біля Будинку офіцерів на вулиці Пушкінській вишикувалися маршрутні автобуси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі