Події

У Бердичівському районі сварка 80-річної пенсіонерки з сусідом закінчилась стріляниною: чоловік у лікарні

30 August 2016, 12:23

У Бердичівському районі 29 серпня 80-річна бабуся під час сварки з сусідом вистрелила в нього з рушниці. Причиною суперечки стало дерево, що росло на межі сусідських городів.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Близько 11 години до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію 55-річного жителя с. Гришківців з вогнепальним пораненням черевної ділянки, передпліччя та щоки. Працівникам слідчо-оперативної групи, що прибули для з’ясування обставин отримання ушкоджень, чоловік розповів, що таким чином закінчився його раптовий конфлікт з сусідкою-пенсіонеркою. За словами потерпілого, 80-річній бабусі не сподобалося, що він узявся зрізати дерево, яке росло на межі їх земельних ділянок. Пенсіонерка спочатку сварилася із сусідом, а потім взялася за рушницю: вистрелила вгору, а згодом поцілила й у дереворуба. На момент приїзду поліції бабця знаходилася за місцем проживання. Проте стрілянину і поранення свого сусіда вона заперечила, як і наявність зброї. Втім мисливську гладкоствольну рушницю ІЖ-58 16 калібру, сховану у дровах на подвір’ї її домоволодіння, поліцейські таки відшукали за допомогою кінолога та службового пса», – йдеться в повідомленні.

Вилучену зброю направлено на експертне дослідження. Поліція ж у рамках розпочатого кримінального провадження з’ясовує усі обставини події.

Як повідомляв Житомир.info,19 серпня житель Житомирської області поранив з гвинтівки маленького хлопчика, дитину відвезли у лікарню на третій день.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі