Економіка

«Перша приватна броварня» спростовує інформацію про продаж права вимоги за кредитом, який брав Радомишльський пивзавод

30 August 2016, 13:19

«Перша приватна броварня» спростовує інформацію про продаж права вимоги за кредитом, який брав ПАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль».

Про це пізно ввечері 29 серпня написали на офіційній сторінці «Першої приватної броварні» у Facebook.

«Офіційна заява ПАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль». низці українських інтернет-видань було поширено інформацію про те, що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на продаж права вимоги, які виникли на підставі кредитного договору, укладеного між ПАТ «Банк «Київська Русь», як кредитором, та ПАТ «ПБК «Радомишль», як боржником. ПАТ «ПБК «Радомишль» повідомляє про те, що станом на сьогодні усі зобов’язання перед ПАТ «Банк «Київська Русь» є припиненими, що підтверджується судовими рішеннями, які набрали законної сили. ПАТ «ПБК «Радомишль» вже звернулося з відповідними листами як до ПАТ «Банк «Київська Русь», так і до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з вимогою припинити вчиняти дії щодо продажу прав вимоги, яких не існує. У разі продовження вчинення зазначених дій ПАТ «ПБК «Радомишль» звернеться до правоохоронних органів з відповідними заявами», – йдеться у повідомленні.

Цю інформацію Житомир.info підтвердив також і фахівець служби безпеки ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня» Богдан Герасименко, який звернувся до редакції видання з проханням видалити відповідну інформацію, як таку, що не відповідає дійсності.

«Ця інформація недостовірна, яка була помилково розміщена на сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Просимо вас видалити цю новину як таку, що не відповідає  дійсності та наносить шкоду репутації нашого підприємства», – сказав Герасименко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі