Місто

На Великій Бердичівській та проспекті Миру у Житомирі на два місяці хочуть організувати сезонні ярмарки

1 September 2016, 11:19

У Житомирі з вересня по листопад на Великій Бердичівській та проспекті Миру хочуть провести сезонні ярмарки.

Проект рішення виконкому «Про погодження проведення сезонного ярмарку» опублікований 31 серпня на сайті Житомирської мерії.

«Розглянувши звернення КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Погодити КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради (далі організатор ярмарку) проведення сезонного ярмарку з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності (надалі учасники ярмарку) з 12 вересня по 15 листопада 2016 року з 08.00 до 21.00 на вулиці Великій Бердичівській, 71 (ріг вулиць В.Бердичівської та Довженка) та проспекті Миру, 10.

Організатор ярмарку зобов’язаний забезпечити :

- наявність у учасників на торговому місці виписки з ЄДРПОУ;

- на торговельному місці продавця (юридичної особи) таблички із зазначенням назви, місцезнаходження і номера телефону суб’єкта підприємницької діяльності;на торговельному місці продавця (фізичної особи – суб’єкта підприємницької діяльності)

- таблички із зазначенням його прізвища, імені та по-батькові, місця проживання;

- дотримання громадського порядку та безпеки громадян під час проведення ярмарку;

- дотримання «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі», встановлених звукових норм;

- утримання об’єктів та прилеглої до них території в належному санітарно-технічному стані та естетичному вигляді, наявність урн;

- дотримання правил охорони праці та пожежної безпеки;

- дотримання вимог чинного законодавства України.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 30 серпня «Інспекції з благоустрою», податкова та поліція перевіряють законність розміщення палатки політичної партії «5.10», в якій продають овочі та фрукти на вул. Велика Бердичівська навпроти центральної міської лікарні №1.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі