Суспільство

На фасаді школи у Коростишівському районі відкрили пам’ятну дошку бійцю 30-ї бригади, який загинув у серпні 2014 року

1 September 2016, 16:40

1 вересня у селі Кропивня Коростишівського району відкрили та освятили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО, рядовому солдату 30-ї механізованої бригади Євгенію Волосевичу.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Коростишівської РДА.

«Пам’ятний знак Герою виготовлено та встановлено на фасаді школи за сприяння приватного підприємця Гайдукевича Олександра Юрійовича.  Директор школи  розповіла присутнім про учня, молодого хлопчину, який пішов до лав Збройних Сил України, брав участь в АТО на територіях Луганської та Донецької областей. Загинув у серпні 2014 року в районі с.Велика Шишівка, Шахтарського району, Донецької області. Усі пам’ятатимуть Євгенія, як щиру, добру, завжди усміхнену людину, хорошого друга і вірного побратима. Голова райдержадміністрації висловив щирі слова співчуття родині нашого Героя та сподівання на якнайшвидше встановлення миру в Україні. Також повідомив, що найвищим часом у всіх церквах району будуть відведені місця для вшанування загиблих учасників АТО. Дружина Євгенія – Наталія Волосевич –  щиро дякувала всім, хто долучився до цієї благородної справи. Присутні вшанували пам’ять про Євгенія Волосевича та усіх патріотів України, що загинули захищаючи її незалежність, хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 18 лютого 2016 року у селі Кропивня Коростишівського району Житомирської області в останню путь провели бійця Євгена Волосевича, тіло якого ідентифікували після трьох експертиз.

Фото прес-служби Коростишівської РДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі