Події

У Малині відділ освіти незаконно уклав із підприємством договір на постачання молочних продуктів

1 September 2016, 17:20

На Житомирщині прокуратура виявила, що відділ освіти виконавчого комітету Малинської міської ради незаконно уклав договір про закупівлю продуктів харчування на 365 тис. грн.

Про це повідомляю на сайті прокуратури Житомирської області.

«Прокуратура Житомирської області, за результатами вивчення стану законності під час закупівлі товарів і послуг за бюджетні кошти відділом освіти виконавчого комітету Малинської міської ради, встановила порушення. Йдеться про те, що у 2016 році між відділом освіти виконкому міськради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір на постачання молочної продукції на загальну суму 365 тис. грн. Проте вказаний договір укладено неправомірно, оскільки не проведено передбаченої законодавством процедури закупівлі», – йдеться у повідомленні.

З метою усунення порушень чинного законодавства, прокуратура області подала позов про визнання недійсним цього договору. Позов перебуває на розгляді у господарському суді.

Як повідомляв Житомир.info, Коростенська місцева прокуратура заявила позов про розірвання договорів оренди та припинення користування приміщеннями дитячих садків Овруцького району загальною площею понад 220 м2. Згідно з рішеннями Овруцької райради, у частині приміщень розміщували амбулаторію загальної практики сімейної медицини та стоматологічного кабінету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі