Події

Першого вересня у Житомирській області шкільний автобус зіштовхнувся з «Рута»

1 September 2016, 17:27

У Коростишівському районі Житомирської області зранку 1 вересня сталася ДТП, в яку потрапив шкільний автобус.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Поблизу села Високій Камінь Коростишівського району сталася аварія за участі автобуса, який перевозив школярів з вчителями», – повідомили читачі.

Керівник прес-служби ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко розповіла Житомир.info, що ДТП сталося за участі двох автобусів.

«Дійсно, близько 7 години ранку 1 вересня між селами Городське та Високій Камінь Коростишівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Автобус «Еталон» рухався у попутному напрямку з автобусом «Рута». Сталося бокове зіткнення між автотранспортами. На місце події виїжджали працівники Коростишівської поліції. Травмованим була надана медична допомога на місці події. ДТП без госпіталізації. Нині розпочато розслідування за ст. 286, триває з’ясування причин та обставин події», – розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирській області забезпечено 100 % підвезення учнів та 88 % педагогів сільської місцевості. У кінці 2015 року для області було придбано 24 шкільні автобуси за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку на суму 28 млн.728 тис.грн, які направлені у 16 районів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі