Суспільство

У шести районах Житомирської області 1 вересня виникли проблеми з підвозом дітей до шкіл

2 September 2016, 14:08

Першого вересня у Житомирській області не всі шкільні автобуси змогли вчасно вийти на рейс.

Про це Житомир.info розповів начальник управління освіти Житомирської ОДА Вадим Калінін.

«У деяких районах Житомирської області на початку нового навчального року виникли невеличкі проблеми з підвозом дітей до шкіл, проте, вони одразу вирішувалися», – сказав Вадим Калінін.

За словами обласного керівника освіти, свято Першого дзвоника пройшло організовано, підвіз дітей безкоштовний.

«Всі автобуси з 1 вересня рухаються згідно графіку. Були проблеми в Бердичівському районі – в одному автобусі згоріла проводка, але з 12.00 год. 02.09.16 вийшов на маршрут. На час відсутності зламаного автобуса, було змінено маршрут інших, тому підвіз був 100 %. Коростенський район – свято Першого дзвоника пройшло організовано, підвіз 100 %, безкоштовний, автобуси рухаються згідно графіку. З 1 вересня три ЗНЗ призупинили роботу через відсутність дітей (с. Бондарівка, с. Сантарка, с. Ставище). Коростишівський район – 3 шкільні автобуси не вийшли на маршрут, через поломки, з 02.09.16 – автобуси вийшли на маршрут. З 1 вересня підвіз був організованим, було змінено маршрути автобусів. 1 ДТП Городське – Житомир, жертв немає. Малинський район – 1 автобус поламався, але його замінили іншим. Автобус на сьогоднішній день відремонтований і вийшов в рейс. Ружинський район – 1 шкільний автобус, який обслуговує дітей Ягнятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів не вийшов в рейс через поломку. Автобус відправлено для ремонту на станцію техобслуговування, ремонт буде проведено протягом 10 днів. Питання підвезення дітей даної школи вирішено шляхом тимчасового залучення автобуса в Зверхівнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Всі діти вчасно підвозяться. Чуднівський район –1 шкільний автобус не виїхав на маршрут, оскільки звільнився водій. Але питання було вирішено, шляхом зміни маршрутів, тому підвіз був організованим, безкоштовним. 02.09.16 мали прийняти нового водія», – розповів Вадим Калінін.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня жителі села в Житомирській області протестують проти реорганізації школи і перекрили дорогу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі