Місто

4 вересня День міста відзначатимуть у «Ракушці»

2 September 2016, 17:27

У літньому театрі «Ракушка» у неділю, 4 вересня о 16 годині продовжать відзначати День міста в рамках загальноміської програми. Тут збереться велика кількість молодіжних колективів та виконавців, щоб відзначити 1132-у річницю Житомира і взяти участь у великому патріотично-мистецькому фестивалі «Молодь – за мир і процвітання Житомира-2016» (Велика творча подорож вулицями рідного міста), який є складовою частиною загальноміського святкування  Дня міста.

Для тих, хто шанує сучасну українську пісню, співатимуть фіналісти всеукраїнських телепроектів «Ікс Фактор»,  «Голос. Діти» та інших пісенних змагань, працюватимуть творчі майстерні різноманітних молодіжних суб-культур.

Відбудеться презентація нового пісенного проекту для молоді «Українські хіти вісімдесятих». Гарного настрою додадуть присутнім нові танцювальні композиції у виконанні найпопулярніших серед молоді Житомира танцювальних колективів – лауреатів всеукраїнського фестивалю сучасного танцю «Глобал Денс Фест», який нещодавно проходив у столиці нашої держави.

Усі бажаючі матимуть змогу взяти участь у цікавому інтерактивному змаганні «Вулицями рідного міста». Також на присутніх чекає безліч приємних сюрпризів.

Отож, якщо ти сучасний і креативний та любиш своє рідне місто, приходь 4 вересня з 16 години до літнього театру «Ракушка» міського парку культури, щоб отримати море позитивних емоцій на фестивалі «Молодь – за мир і процвітання Житомира».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі