Події

У Житомирському районі Mersedes насмерть збив 72-річного чоловіка

5 September 2016, 11:43

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 4 вересня близько 21.00 на 169 км автодороги Виступовичі-Житомир, у с. Оліївці.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Нині встановлено, що водій автомобіля Mersedes Benz Vito під керуванням 44-річного жителя Хмельницької області, рухаючись у напрямку смт Черняхова, на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на пішохода, 72-річного жителя с. Оліївки, який переходив дорогу. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх причин та обставин події», – йдеться у повідомленні.

Поліція звертається до пішоходів: не будьте легковажними на вулиці. Не виходьте раптово на проїзну частину, переходьте дорогу на позначених пішохідних переходах або там, де рух регулюється світлофором чи регулювальником. Пам'ятайте, що різко автомобіль зупинити неможливо, тому ваша неочікувана поява перед транспортом може призвести до невиправної біди.

Як повідомляв Житомир.info,у селі Черевки Овруцького району Житомирської області 31 серпня «ЗІЛ» збив жінку і зник з місця пригоди. Потерпіла загинула на місці пригоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі