Події

Нічна ДТП у Житомирській області: Mazda в’їхала у стовп, 20-річний водій та пасажир загинули

5 September 2016, 12:31

У ніч на 5 вересня у Коростенському районі Житомирської області загинули двоє молодих людей – молодий водій Mazda та його 25-річний пасажир.

Про це 5 вересня пише сайт міста Коростень з посиланням на Коростенський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«4 вересня близько 2 години водій автомобіля Mazda, 20-річний житель райцентру, виїжджаючи із села Горщик Коростенського району, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на електроопору. Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля, 25-річний місцевий житель, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події», - повідомляє сайт.

Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, - інформує місцевий відділ поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2016 року на Корбутівці в Житомирі автомобіль Kia Cee'd врізався у стовп. Загинула дівчина, а водій з місця події втік.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі