Місто

Роботу ЗАТ «Житомирські ласощі» відзначили на всеукраїнському рівні

5 September 2016, 13:10

Керівника підприємства ЗАТ «Житомирські ласощі» Олександра Рогаля було відзначено почесною грамотою «За значний внесок у розвиток підприємництва України, професіоналізм та з нагоди Дня підприємця». Такими грамотами, Український союз промисловців  та підприємців, відзначив виробничі колективи з усієї України, які сприяли у збільшенні робочих місць, випуску конкурентоздатної продукції та створенні належних умов для продуктивної праці.

За словами Олександра Рогаля,  дана нагорода, є показником злагодженої роботи великого колективу професіоналів, які  беруть безпосередню участь у роботі фабрики.

Олександр Рогаль, керівник підприємства ЗАТ «Житомирські ласощі»: «Мені, як керівнику ЗАТ «Житомирські ласощі», приємно отримати до Дня підприємця, від Українського союзу промисловців  та підприємців, цю почесну нагороду, яка є відзнакою роботи як колективу, так і наших сміжників. Мається на увазі, постачальників сировини, дистирб’юторів, які реалізовують нашу продукцію. Це підтвердження того, що у нас є майбутнє і що ми маємо й надалі працювати».

Прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі