Події

Засудженому Коростенської колонії намагалися передати наркотики у презервативі, схованому в сметані

6 September 2016, 09:15

У Коростенській виправній колонії ДПтС України в Житомирській області (№71) не допустили спробу доставки забороненої речовини до охоронюваної зони.

Про це 6 вересня Житомир.info повідомила прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

«3 вересня 2016 року внаслідок реалізації інформації співробітниками оперативного відділу Коростенської виправної колонії (№71) було перекрито канал доставки до об’єкту, що охороняється, заборонених речовин. Так, під час догляду передачі засудженому М., яку передавав громадянин К., в банці із сметаною під подвійним дном було знайдено та вилучено презерватив, в середині якого знаходилася темно-коричнева-речовина невідомого походження. На місце події було викликано співробітників Коростенського відділу поліції ГУНП в Житомирській області, які затримала  громадянина М. Подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань у відповідності з чинним законодавством України, на теперішній час проводиться досудове розслідування Коростенським відділом поліції ГУНП в області», - інформує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2015 року засудженим у Житомирській області передали «делікатеси»: рогалик та сало з наркотиками.
 
 
 
Фото прес-служби ДПтС України в Житомирській області 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі