Місто

Вже рік у Житомирі працює медичний центр «МАТЕРНА»

6 September 2016, 09:46

Центр своєю спеціалізацією обрав сферу репродуктивної медицини. «МАТЕРНА» вирішує проблеми безпліддя, при чому як жіночого, так і чоловічого. Спеціалісти центру вважають своєю головною метою народження довгоочікуваної дитини. І вони проходять зі своїми пацієнтами весь шлях – від зачаття до народження.

«Ми працюємо в сфері репродуктивної медицини, гінекології, урології, андрології. Все, що пов’язано з проблемами репродуктивного здоров’я, ми успішно лікуємо. І що найзручніше для наших пацієнтів – наш центр надає повний спектр послуг, включаючи лабораторну діагностику. Всі процедури, аналізи, тести проводяться безпосередньо в медичному центрі «МАТЕРНА». Тому і результати не потрібно довго чекати – пара проходить повне клінічне обстеження, отримує належний медичний супровід. Плюс індивідуальний підхід до кожного пацієнта дає позитивні результати», - говорить головний лікар центру, кандидат медичних наук Юрій Бенедичук.

Медичний центр «МАТЕРНА» використовує найсучасніше високотехнологічне обладнання та методи діагностики і лікування безпліддя. Ефективна фармакотерапія, уважний персонал і злагоджена командна робота дає високі результати роботи.

Клієнтів центру очікує багато приємних моментів, адже спеціалісти центру надають крім медичної, психологічну і моральну підтримку. А це відіграє чи не ключову роль у кінцевому результаті. Окрім того, ціни доступні кожному, а якість – на найвищому європейському рівні.

Переконатися у цьому ви можете на власному досвіді, завітавши до медичного центру «МАТЕРНА» за адресою: м. Житомир, пров. Меблевий, 3-А (район ТЦ «Глобал») або зателефонувавши за номерами +38 093 778 47 47, +38 068 860 99 64 або +38 0412 446 590.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі