Влада

Сесія Житомирської міськради затвердила сімох нових членів виконкому і не виключила Півоварову

6 September 2016, 13:18

Сім людей стали членами виконкому Житомирської міської ради, а Світлана Півоварова не позбулася місця у виконавчому комітеті.

Таке рішення було прийняте на сесії міської ради 6 вересня.

«Пропоную вам розглянути петицію, яка є рекордною по швидкості набрання голосів щодо виключення зі складу виконкому Півоварової Світлани Іванівни. Пропоную поставити пропозицію на голосування депутатському корпусу щодо виключення Світлани Іванівни з членів виконкому», - запропонував депутат від БПП Іван Фурлет.

Його підтримав і депутат від ВО «Батьківщина» Олександр Величко.

«Давайте підемо назустріч житомирянам, щоб у виконкомі працювали не ті люди, які будуть лобіювати власні інтереси, а ті, які будуть захищати інтереси житомирян», - сказав Величко.

Голова фракції Опозиційного блоку Наталія Леонченко, по квоті якої Світлана Півоварова стала членом виконкому, зачитала інформацію-звіт про досягнення Півоварової на посаді приватного ЖЕКу№8.

«Це підприємство має найменшу кількість скарг на надані послуги. 117 із 157 будинків підписали протоколи з визначенням управителем в будинках саме ПП «ВЖРЕП №4». Підприємство є переможцем конкурсу з прибирання місць загального користування, на прийомах у міського голови майже не буває мешканців цих будинків… Прошу не підтримувати пропозицію про виключення Півоварової зі складу виконкому», - сказала Леонченко.

Пропозицію про виключення Півоварової підтримали лише 13 депутатів з 37 присутніх – рішення не прийняте.

Також голова фракції Радиальної партії Олега Ляшка Олександр Ракович повідомив, що РПЛ хоче змінити свого представника у складі міськвиконкому: замість Анатолія Лисенка – Віру Гринишину. Ця пропозиція теж не набрала достатньої кількості голосів – «за» були лише 13.

Список нових членів виконкому дивіться тут

Мер нагадав, що сьогодні затверджений склад виконкому – 23 людини.

Детальніше про обговорення нового складу виконкому дивіться у сюжеті 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі