Події

У Коростені 32-річний іноземець зберігав у будинку близько 20 кг марихуани, а на городі вирощував коноплю

7 September 2016, 12:40

У будинку та підсобних приміщеннях 32-річного іноземця, який проживає у Коростені, 6 вересня працівники поліції виявили близько 20 кг марихуани. 

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«6 вересня під час санкціонованого обшуку працівники 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції виявили у підсобних приміщеннях та на горищі будинку у райцентрі, де нині проживає громадянин іншої держави, висушені рослини коноплі, суміш та подрібнену рослинну масу загальною вагою близько 20 кг. За попередніми даними – усе це є марихуаною. На присадибній ділянці цього ж домоволодіння чоловік і вирощував нарковмісні рослини. Усього на городі поліцейські виявили їх близько двох десятків. Виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження», – йдеться в повідомленні.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

«Іноземець раніше був засуджений за вчинення крадіжки в нашій державі. Нині ми перевіряємо його на причетність до вчинення інших злочинів на території області, у тому числі пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Крім того, з’ясовуємо законність перебування чоловіка на території України», -  зазначив начальник 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Олексій Душейко.

Як повідомляв Житомир.info, 31 серпня поліцейські у Житомирській області затримали двох мопедистів з мішками коноплі.

Фото з сайту ГУ Нацполіції у Житомирській області

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі