Події

У селі Житомирської області ВАЗ збив велосипедиста, чоловік помер у лікарні

8 September 2016, 11:01

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 7 вересня близько 11 години у с. Підруддя Овруцького району Житомирської області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ 2107, 41-річний житель селища Народичів, у с. Підруддя Овруцького району, скоїв наїзд на велосипедиста, 58-річного жителя с. Велика Чернігівка, який перетинав проїзну частину дороги. З отриманими унаслідок ДТП тілесними ушкодженнями велосипедиста було госпіталізованого до реанімаційного відділення Овруцької лікарні. Попри зусилля медиків чоловік помер. Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Шановні громадяни! Поліцейські зазначають, що переважна більшість дорожньо-транспортних пригод трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Не нехтуйте своїм життям чи здоров’ям: лише суворе дотримання Правил дорожнього руху зменшить кількість аварійних ситуацій на автошляхах.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирському районі 7 вересня вночі Opel насмерть збив велосипедиста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі