Політика

У Житомирській області працюватиме парламентський Комітет з екологічної політики

9 September 2016, 16:41

На Житомирщині відбудеться виїзне засідання парламентського Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Про це 9 вересня на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Павло Дзюблик.

«Сьогодні відбулося перше засідання нашого Комітету у 5-й сесії Верховної Ради України VIII скликання. Потужно, багато важливих питань розглянули, злагоджено обговорювали, подекуди дискутували над тими чи іншими нормами законопроектів, включених до порядку денного. Прийняли ряд нових колективних рішень в контексті обговорення питань. Я виніс на розгляд колег пропозицію провести виїзне засідання Комітету екологічної політики у Житомирській області. Дякую, що підтримали. На часі – узгодити дату цього засідання з планом роботи Комітету. Думаю, буде цікаво та продуктивно», – написав нардеп.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року з метою визначення і розв’язання проблем пов’язаних з Житомирським міським полігоном по захороненню твердих побутових відходів у Житомирі створили робочу групу, яка займатиметься вирішенням проблем міського сміттєзвалища.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі