Місто

Новітні методики та сучасна медицина у центрі Відновлення

12 September 2016, 09:00

АКЦІЯ! З 19.09 до 1.10.2016 року даруємо знижку – 15% на всі послуги!

Вже три роки в Житомирі, працює унікальний, сучасний  медичний центр Відновлення. Головними напрямками роботи якого є:

· Вертебрологія (лікування спини, міжхребцевих гриж, протрузій, остеохондрозу, сколіозу);

· Ортопедія-травматологія (лікування суглобів, діабетичної стопи, відновлення після травм, ДТП);

·  Неврологія (відновлення після інсульту);

· Судинна хірургія (безопераційне лікування варикозу вен на ранніх стадіях, «судинних зірочок»);

· Дерматологія (лікування вугрової хвороби, грибка нігтів, видалення доброякісних новоутворень, а також проводяться ін’єкційні та безін’єкційні омолоджуючі процедури).

Сьогодні наш персонал професійно зростає, а масштаби центру впевнено набирають обертів шляхом збільшення кількості напрямків роботи, лікувальних апаратів. У зв’язку з такими змінами ми раді сповістити новину про те, що ми переїжджаємо до нового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Любарська 4.

З досвідом роботи, ми помітили тенденцію «помолодшання» багатьох хвороб. Зміна екології та умови праці змушують страждати наш організм від хвороб шкіри та захворювань опорно-рухового апарату. А якщо одна «ділянка» дає збій, негативний наслідок відображається на всьому організмі. Людині доводиться роками терпіти біль, рятуючись медикаментами. Таке лікування на певний час дає полегшення, але згодом больові відчуття знову повертаються.

Зняти біль, потім знайти та усунути її причину - за такою методикою працюють в центрі здоров'я Відновлення. Люди, які роками мучились з проблемами хребта, суглобів, варикозу, шкірних захворювань, скориставшись послугами центру відчули полегшення вже після перших процедур. Такий результат ми отримуємо завдяки індивідуальному підходу до кожного пацієнта, та  сучасним європейським методикам лікування.

Лікарі центру Відновлення регулярно беруть участь в міжнародних та українських науково-практичних конференціях, форумах, семінарах та конгресах.

Лікарі вертебрологи: Казаков Олексій Валерійович, Яцук Валентина Миколаївна. Допоможуть вам в діагностиці та лікуванні захворювань хребта: - остеохондрозу, гриж, протрузій, зміщенні хребців. Додатковим напрямком у роботі лікарів є метод мультитейпінга для: спортсменів, вагітних, пацієнтів з гематомами, при розтягненні та гіпотонусі м'язів, а також проводиться оздоровлення за допомогою м’якої мануальної техніки.

Лікар ортопед - травматолог, Степанов Олександр Анатолійович. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань суглобів - артрозу, артриту, п’яткової шпори, лікує хвороби зв'язок. Також ортопед проводить ультразвукову діагностику суглобів та денситометрію-на предмет виявлення рівня кальцію в кістках.

Лікар невролог, Васьківська Жанна Андріївна. Головна спеціалізація-профілактика, лікування та реабілітація після інсультів. Невролог проводить лікування головного болю, мігрені, запаморочення, залишкових явищ черепно-мозкових травм, хронічно-невропатичного болю, при захворюваннях периферичної нервової системи: неврити, невралгії, відновлення рухових порушень.

Лікар дерматолог, Хренова Олена Анатоліївна. Проводить консультації з приводу всіх захворювань шкіри. Здійснює діагностику та видалення доброякісних новоутворень, а також виконує ряд косметологічних процедур: ультразвуковий пілінг обличчя, карбоксітерапія, ін’єкційні омолоджуючи процедури, плазмоліфтинг, гіалуронова кислота, контурна пластика та лазерна терапія.

Судинний хірург, флеболог Свідерський Юрій Юрійович, виконує лікувальні маніпуляції захворювань нижніх кінцівок. Процедура спрямована на лікування хронічних хвороб вен, а саме: варикозу, «судинних зірочкок». Хірург практикує  консервативний метод лікування хвороб нижніх кінцівок – пінна склеротерапія. Значна перевага процедури це уникнення операції.

Ми використовуємо широкий спектр лікувальних методик, які у поєднанні допомагають усунути причину хвороби. Результат - відновлення функцій організму і поліпшення якості життя.

Переваги лікування:

· Висококваліфіковані лікарі;

· Якість послуг, відповідальність у їх виконанні;

·  Сучасне обладнання та медичні технології;

·  Широкий спектр лікувальних послуг;

·  Високий коефіцієнт результативного лікування;

·  Комплексний підхід до кожного пацієнта;

· Надаємо рекомендації після лікування та реабілітації в кожному конкретному випадку;

· Знімаємо больовий синдром;

· Відновлюємо об’єм рухів та працездатність.

Будемо раді вас бачити за адресою м. Житомир, вулиця Любарська, 4.  Телефон +38 (0412) 46-40-73; +38 (068) 073-58-60; (098) 662-72-22. Додаткова інформація на сайті: www.reabilitacia.zt.ua; www.cabinetcrasu.com.ua

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Ліцензія № 659 від 8 жовтня 2015 року

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі