Події

У Житомирі поліцейські охорони затримали магазинного злодія, який ховався за торгівельним прилавком

12 September 2016, 12:21

12 вересня співробітники управління поліції охорони ДПО Національної поліції України затримали чоловіка, який намагався у Житомирі винести з охоронюваного магазину касу, випивку і тютюн.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 4 години ночі наряд поліції охорони отримав від оператора повідомлення про спрацювання засобів тривожної сигналізації в одному з продуктових магазинів міста. Прибувши за декілька хвилин за вказаною адресою, поліцейські виявили зламані вхідні металопластикові двері. Заблокувавши усі входи та виходи з приміщення, правоохоронці почали обстеження торгівельного залу. Біля виходу виявили розламаний касовий апарат, а між торгівельними вітринами – розкиданий товар і… невідомого чоловіка. Той ховався за торгівельним прилавком. У результаті поверхневого огляду у незнайомця виявили гроші у сумі понад 4 тисячі гривень. За словами чоловіка, він забрав кошти з магазинної каси і збирався тут же запастися алкоголем і тютюном.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Підозрюваним у скоєнні крадіжки виявився 52-річний раніше судимий місцевий житель. З місця події поліція також вилучила засоби, за допомогою яких чоловік потрапив у приміщення. Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством затриманому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з одного з магазинів міста. З касового апарату було викрадено 4 тисячі гривень.

Фото ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі