Події

У Коростені на річці Уж під час купання потонув 25-річний чоловік

12 September 2016, 12:44

11 вересня на річці Уж в Коростені потонув 25-річний чоловік, тіло знайшли наступного ранку.

Про це повідомляє сайт Коростенської мерії з посиланням на головного спеціаліста відділу з питань цивільного захисту Ольга Ткач.

«11 вересня 25-річний житель міста Коростеня, відпочивав разом з компанією на березі р. Уж, в районі прокату катамаранів, під час купання потонув. Коростенська міська комунальна рятувальна служба на воді о 17:30 долучилася до пошуку затонулого, проведення пошуково-рятувальних робіт затруднялося, так як не було встановлено точного місця утоплення. За умов недостатньої видимості, в темну пору доби, о 23:00 пошуки тіла чоловіка завершені. Лише наступної доби о 08:30 потопельника вдалося знайти і підняти на поверхню. Усі обставини події встановлюються.

Відділ з питань цивільного захисту виконавчого комітету міської ради у черговий раз звертає увагу, що тільки максимум уваги і обережності під час купання зробить відпочинок на воді приємним і корисним. Цінуйте та бережіть своє життя та здоров’я!», – йдеться на сайті Коростенської мерії

Як повідомляв Житомир.info, 25 серпня на водоймі у Попільнянському районі Житомирської області правоохоронці виявили тіло чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі