Місто

Низька ціна – спокійне серце: соціальний проект від Санітас

12 September 2016, 14:10

Здорове серце – запорука довгого та щасливого життя. Це той мотор, який змушує діяти увесь організм чітко та злагоджено. Найчастіше саме уразливі соціальні групи населення, пенсіонери та інваліди, страждають захворюваннями серцево-судинної системи і часто не можуть придбати собі найнеобхідніші препарати. 

Саме тому, з турботою про ваше здоров’я найбільша  в Житомирі мережа аптек «Санітас» презентує новий унікальний соціальний проект «Кардіо 2016», головним девізом якого є «Гарантована низька ціна – спокійне серце». Проект розповсюджується на найбільш популярні та необхідні препарати кардіологічної групи. Серед них Бісопролол, Берліприл, Лізіноприл, Єналаприл, Діокор, Каптопрес, Тридуктан, Магнікор. На ці та інші ліки зі списку діє спеціальна акційна фіксована націнка 5%.

Як повідомляють представники аптечної мережі, щоб придбати ліки потрібно звернутися у визначені аптеки та придбати цілу упаковку препарату. Окремо звертають увагу на те, що знижка за дисконтною картою на акційні товари не надається. Щоб дізнатися на які препарати діє акція, потрібно звернутися до провізора у аптеках «Санітас» та «Фармавіта» за адресами у Житомирі: вул. Київська, 7/4, вул. Київська, 52, вул. Небесної Сотні, 10, вул. Вітрука, 15, вул. Вітрука, 51, площа Польова, 1/1, вул. В.Бердичівська, 39, вул. В. Бердичівська, 95, пр-т Миру, 8, вул. Лесі Українки, 14, б-р Польський, 15, вул. Площа Привокзальна, 5, вул. Чуднівська, 96, вул. Покровська, 131а, вул. Покровська, 145  та у м. Новоград-Волинський по вул. Шевченко, 7.

Соціальний проект «Кардіо 2016» триватиме з 16 вересня по 15 грудня поточного року. Встигніть заспокоїти своє серце низькими цінами. Здоров’я вам та вашим близьким!

Повний список аптек та препаратів надаємо нижче.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі